Welkom bij businessclub De Drie Hoefijzers

Businessclub De Drie Hoefijzers is een bruisend netwerk waar professionals elkaar zakelijk kunnen ontmoeten, elkaar inspireren en geïnspireerd raken. Partners van businessclub De Drie Hoefijzers zijn high potentials en decisionmakers uit Breda en omstreken. De thuisbasis is het oude hoofdkantoor van de Drie Hoefijzers-brouwerij aan de Ceresstraat, een regio in Breda die bruist van de nieuwe activiteiten en volop in ontwikkeling is.

De vaste bijeenkomsten van businessclub De Drie Hoefijzers zijn zeswekelijkse lunchmeetings waar telkens wisselende inspirerende activiteiten aan gekoppeld zijn, doch die tevens telkens ruimte bieden voor informeel onderling contact tussen de partners. Dit zijn onze FFT-lunches (Food for Thought-lunches). Als vaste bijeenkomsten worden tevens 2 tot 4 jaarlijkse grotere activiteiten georganiseerd (Drinks before Dinner, Summer Event, Kerstdiner e.d.), waarbij inspirerende kennisoverdracht gekoppeld wordt aan een borrel en/of diner. 

 

 

Eenmalige kans: Nederlandse marketing-goeroe Jos Burgers in Hotel vd Valk - Princeville

07 september 2017

Benut deze eenmalige kans!
Jos Burgers, inclusief diner, drank én het laatste boek van Jos, nú voor € 75,- (óf als introducé van een JOB-lid voor slechts € 50,-!)


Lees verder

FFT lunch met Harald van Engelen

04 oktober 2017

Ondernemen is in deze tijd een steeds grotere uitdaging. Er zijn kansen genoeg, hoe slaag je erin om deze te benutten? En hoe zorg je ervoor dat je bedrijf ook in de toekomst geld kan verdienen? Een goed idee is nog niet genoeg.


Lees verder

^ Naar boven